Mikä Avuksi, Kun Windows

Microsoft ei ole ilmoittanut missään lopettavansa Windowsin tarjoamist 2025. Se ilmoittaa, että Windows 10 saa vähintään sinne saakka tukea. Niin kun se Microsoft ilmoittanut, että Windows 10 on se viimeinen iso muutos uuteen Windowsiin ja sen jälkeen se kymppi päivittyy jatkuvasti. Tuollaisia päivityksiä varmaan tulee 2-4x vuodessa.

  • Jos tietokoneessa on tärkeitä ja salassa pidettäviä tiedostoja, voit olla siltä osin huoletta.
  • Tämä tosin johtuu kaikista laadukkaista työkaluista ja efekteistä, mutta olisi silti parempi jos ohjelmasta voisi ladata joitain osia erikseen tarpeen vaatiessa, jotta käyttöönotto olisi nopeampaa.
  • Hölmöläiset sitten tulee itkemään johonkin suomi24 palstalle jostain itseaiheutetuista ongelmista.
  • Vuoden 2021 jälkipuoliskoa käsittelevässä raportissaan Microsoft paljastaa yksityiskohtia hyökkäyksestä, joka oli yhtiön mukaan kaikkien aikojen voimakkain ddos-hyökkäys.
  • Tai 10, on sille saatavilla selkeät toimintaohjeet päivitystoiminnon korjaamiseksi.

Olet ihan yksin uskossasi, muut uskoo mitä valmistaja kertoo. Win95 tuki loppunut aikoja sitten, kasilta se loppuu vasta 2023 ja kympiltä siitä kahden vuoden päästä. Tosin kympin käyttäjiä tuskin silloin enää onkaan, tullut parempi tai mikkisofta lopettanut. Kahden vuoden sisällä tulee win11 tai mikä tahansa ilman pakkopäivityksiä ja kuukausimaksuja, eiköhän mikkisofta kerrasta opi.

Lue Myös: Ovatko Äidit Liian Kiinni Puhelimissaan? Osuva Kuva Herättelee Pohtimaan, Onko Oikeasti https://dllkit.com/fi/developer?vendor=the-icu-project Näin

Hölmöläiset sitten tulee itkemään johonkin suomi24 palstalle jostain itseaiheutetuista ongelmista. Täälläkin on kyselty jostain Worksista ja muusta muinaisjäänteestä vielä hiljattain. “käyttäjillä ei toimi juuri mikään ja poistaa toimivatkin ohjelmatkin, kuten olet kertonutkin.” Sitähän minäkin, ei kukaan tuollaista trollia töissä pitäisi. Taitaa kyllä siinä seiskassakin olla kuukausi/vuosimaksu kun enterprisella menee, että ei eroa. Paljon menee paskaohjelmia kokonaan uudelleenkirjoitukseen, kun on kasattu sellainen pommi.

Mikä On Windows 10?

“Ohjelmat voivat olla myös täysin ilmaisia ilman vakoilua ja niitä onneksi onkin myös tulevaisuudessa.” Ohjelmat voivat olla myös täysin ilmaisia ilman vakoilua ja niitä onneksi onkin myös tulevaisuudessa. Windows 10 ajaa HTML5 sovelluksia mistä vaan nyt ja jatkossa. “Suurin osa vaan ei suostu mihinkään kuukausimaksullisiin tai pilviohjelmiin tai että rajoitettaisiin ulkopuolisten ohjelmien käyttöä.” Suurin osa vaan ei suostu mihinkään kuukausimaksullisiin tai pilviohjelmiin tai että rajoitettaisiin ulkopuolisten ohjelmien käyttöä.

Sinun ei tarvitse edes lukea mitään valituksia ja mikkisofta vastaa ihan itse käyttöjärjestelmistään ja tuesta sinne asti kuin on luvannut. Tietokoneita korjaillaan välillä, mutta harvemmin tarvitsee, osien vaihto helppoa. Eli, tekee kukin miten haluaa mutta jos ei usko viisaampia niin ei tarvitse tulla tänne myöskään valittamaan omista, itseaiheutetuista ongelmistaan. Ei se ole oikein yhteensopiva ellei halua maksaa erikoishintoja ja useimmilla ei ole sitä retailia tai varastossa käyttämättömiä OEM lisenssejä. “Seiska ja kasi toimii vielä kauan, on järkevää pysyä niissä ja niissä olevissa ohjelmissa joita myös päivitetään koko ajan.” Tuollainen nimenvaihdos myös vauhdittaisi siirtymistä uuteen windowsiin, kun vista/7 alkaisivat tuntua vielä vanhentuneemmilta. Ei siis ole tulossa mitään uutta ja mullistavaa “Windows 11” järjestelmää jonka takia olisi millään tavalla järkevää jumittaa jossain vanhassa paskaseiskassa.

Mikä Avuksi, Kun Windows

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top